Önskelista

Hejsvejs!
Dagen har bara varit bra! Jag är glaaaad! :D Jag fick ett jättebra betyg i kemi idag trolololo! :D :D En vecka kvar till jullov, ska baka pepparkakshus på torsdag å i allmänhet är det bara mysigt! Hehe en sak som hände i eftermiddags som jag inte var en av mina höjdpunkter på dagen var när jag på skolbussen hem somnade sista biten... Råkade missa min station och gå av 1,5 km bort. Det var snöstorm ute så det hade det lika gärna kunnat vara 1,5 mil. Men jag hade mina varma stövlar på mig och med en kopp te när jag kom hem var jag som återställd!
Imorn är det matteprov, sen en massa franska och gitarr. Tror min gitarrlärare tycker väldigt synd om mig som varken kan prata franska eller spela ett enda ackord på gitarr, just nu håller vi på med julsånger, jag lär mig Santa Claus is Coming to Town, det kan ju vara bra att veta? :)
Här nedan är min önskelista, har en massa andra småsaker också, sen vet jag ju att till exempel ett makroobjektiv kan vara lite svårt att skicka.. Men det är definitivt en ska jag ska lägga till på att köpa listan!
1. En silvrig klocka 2.Svenskt godis! 3. Närbildslins 4. Photoshop 5.Makro-objektiv 50mm 6. En "Sverige" berlock
Önskar mig även lite smink som inte går att hitta här, tidningar, ett par lovikkavantar, en sån där stickad vit/blå tröja. m.m.

Har spenderat hela kvällen till att läsa min franska bok, måste läsa ytterligare 150 sidor på tre dagar. Hjälp.
Jag vill ha lov!! 4 dagar återstår. Ska försöka läsa nåt kapitel till sen somnar jag nog. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Sofia - my Camera And I

Vad jobbigt att missa busshållplatsen:o Men vilken tur att det ordnade sig med en kopp te:)

2011-12-20 @ 15:07:05
URL: http://mycameraandi.webblogg.se/
Postat av: Felicia (foto & vardag) ♥

sv: tack! :)

2011-12-22 @ 09:44:54
URL: http://brightmoments.blogg.se/
Postat av: Amanda Matanovic ☆

Nu har jag startat en DAGENS BLOGG TÄVLING i min blogg där du har chansen att vinna en länk! Vill du vara med? Kommentera då detta inlägg: http://ammm.blogg.se/2011/december/dagens-blogg-tavling.html#comment// Amanda Matanovic, http://ammm.blogg.se/ :)

2011-12-22 @ 12:38:01
URL: http://ammm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: