Skype med världens finaste!

Hejjj, ska gå och lägga mig snart, skypade med världens underbaraste och goaste tjejorna förut! Det var jättekul att prata med dem allihop samtidigt. Vill så himla gärna vara där med dem och det gjorde lite ont att de satt där tillsammans och hade kul medans jag är här och inte kommer se dem på en evighet. Men 8 månader går snabbt!
Nicole, Cornelia, Effie och Ellinor ♥

Nu ska jag sova, gonatt!

Kommentarer
Postat av: Nicole

Visst hade vi kul, men det var så tomt där inte du var. Det fanns en tallrik för mycket vid matbordet, en tom fåtölj framför filmen, en människa för lite helt enkelt. Vi saknar dig så himla mycket, för jag vet att jag talar för oss alla! Var inte orolig, du är snart hemma igen! :) men å andra sidan har du ju säkert jättetrevligt borta i canada, så njut av året och sen får du komma hem c:

2011-11-03 @ 00:05:40
Postat av: Effie

Men usch nu ska vi inte skriva sådär sorgligt! Tänk på allt roligt vi kommer göra när du kommer tillbaka istället :) Jag tycker vi ska ha ett nytt tårtkalas (där tårtan ej är gjord av pannkakor...) t ex!! Vi ska hinna smida en massa planer innan du kommer, don't you worry! Vad underbart att Skype finns ändå, så man håller kontakten! <3 :)

2011-11-05 @ 17:53:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: