30 Oktober 2011

Hej!
Har precis skypat med familjen + farmor den här gången! Det var jättekul att se och prata med henne :) Har prov imorgon så kommer att plugga hela dagen, är inte på så jättebra humör heller så känner inte direkt för att vara social på franska...
Igår var jag med Caroline hela dagen, köpte ett par nya skor så gick vi och fika på Tim's. På kvällen hade jag fått en biljett till en balett-grej från Nicole's dotter. Så först gick vi ut och åt 6 styckna och så gick vi till kulturhuset och kolla på föreställningen. Jag blev förvånad över hur kul det faktiskt var, de var verkligen hur duktiga som helst, förstår inte hur de kan vara så viga..
Bara en random bild från ett tag sen

Imorn är det halloween i skolan, så alla (eller de flesta iaf) kommer att vara utklädda, själv har jag bara några små detaljer. Röda naglar + läppar och ett par djävuls horn och väldigt svart-målade ögon. Har ett föredrag i ethique imorn så blir lite kul att stå framför klassen så hehe :p
Måste plugga mer nu. Hörs imorn!

Fredagsmys!

Halloj,
Äntligen är det fredag :D Helgen kommer att bestå av massa sovande, plugga kemi, skypa med farmor och Cornelia, köpa nya skor och möjligtvis gå på en fotbollsmatch. Har kemiprov på måndag så måste nog plugga större delen av helgen men ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla på några avsnitt av O.C. Hade två prov idag, båda gick bra tror jag, hoppas det i alla fall.
Usch nu är klockan 17.30 och det är mörkt ute, vintern närmar sig snaaabbt. Ser i för sig fram emot snön men kylan skulle jag gärna slippa... Inte minus grader än i alla fall :) 
Svenskt lösgodis + O.C + mjukisbyxor = Fredagsmys!

Pages in shape of a heart

Halloj! Ganska skön dag, slutade nästan 2 timmar tidigt. Efter lunch gick hela min årskurs (runt 400 pers) till en teater där vi såg en komedi/ungdoms pjäs. Den var ganska bra men kan inte påstå att jag förstod särskilt mycket. Men i alla fall den slutade tidigt så vi fick gå hem efter det.
Dagen började med dubbel franska där vi hade prov. Vi skulle läsa 12 (!) sidor och svara på en massa frågor, inte så jättekul..
...
...
Har börjat på en ny bok nu, Vredens Tid, en ganska äcklig thriller/deckare. Men den verkar ganska bra, ska fixa en kopp te och läsa lite nu. Kram!

Rainy Day

Sitter som vanligt med en kopp te, kom precis hem från skolan. Det var en bra dag i dag. Vi har börjat på en ny film på engelskan, Shaun of the dead. Typ parodi på zombies, brittisk komedi och massvis med fakeblod. Har däremot matteprov på fredag och där fattar jag inte så mycket. Hälften är repetition på förra året men det har jag inte gjort i Sverige så blir lite svårt då... Ska plugga lite matte nu och se om jag fattar mer :) 
Har bara varit  mulet och regnat idag.. Inge kul alls. Jag vill ha tillbaka sommaren!

Matte, te och O.C är kvällens planer. Hejdå!

24 Oktober 2011

Hej!
Har varit ledig idag så dagen spenderades på gallerian med Marie, Kiki och Caroline. Vi letade halloween-kostymer, jag ska inte klä ut mig men jag har några små halloween accessoarer åt minstone. Känns onödigt att köpa något man använder EN gång sen ändå lämna det här.
På vägen hem sa några småtjejer hej till mig och de kallade mig Madame.. Jag blev lite halvt förolämpad. Men sen sa de att de tyckte om mina örhängen så då förlät jag dem genast hehe :p
Vet att jag inte skriver så ofta men försöker tänka att det är positivt. Det betyder ju att jag har mycket att göra här så jag inte riktigt hinner med livet i Sverige. Btw så såg jag "Swedish Berries" idag inne i en livsmedelsbutik, det var geléhallon toho! :D Blir så glad varje gång jag ser eller hör något som är kopplat till Sverige.
När jag kom hem så låg det ett paket från mamma i trappen, en godispåse och en baddräkt blev det den här gången. Tack så mycket för det fina du! :)♥
Bild från förra veckan

Ska gå och lägga mig tidigt ikväll, är supertrött och tråkigt nog är det ju skola imorn.. Gonatt!

23 Oktober 2011

Hejj sitter här med en skål med mango och en kopp te, åh så göttgött! Kollar på några avsnitt av O.C också. Ska iväg till en kompis lite senare i eftermiddag och hänga där. Blir skönt att komma ut lite, igår gjorde jag absolut ingenting hela dagen. Satt framför datorn, läste, drack te och gick ut i 20 minuter sen mer av allt det tråkiga.

Filmen i fredags var för övrigt verkligen hur dålig som helst. Visst den var läskig men 1. Den var dubbad men det var inte så stort problem 2. Den var filmad ur en hemma-videokamera synvinkel, dvs bildkvalitén var ganska dålig och när människan som höll i kameran gick runt så "skakade" kameran och det var väldigt jobbigt att kolla på. 3. Den slutade väldigt hastigt. När filmen var slut fattade vi inte att den var slut och man förstod inte själva historian 4. Vi satt längst fram så fick nackspärr 5. Alla i hela salongen pratade heeela tiden. Men det var trevligt sälskap, men rekommenderar verkligen inte den filmen.
Här kommer några bilder jag tog igår på min väldigt korta promenix
..

Fiint

Höstlöven har fallit..


21 Oktober 2011

Hejjsan!
Idag har varit en jättebra dag :D Började med skolfoto och det var mäktigt. Vi hade på oss långa kåpor, blommor i famnen, diplom i handen och den klassiska "graduation cap". Allt var så fiiint! Varför man gör det så tidigt vet jag inte...
Sen sista lektionen hade jag föredrag i S.O om Gordon Brown. Jag var så himla nervös så det inte var sant men det gick bra. Jag hatar att hålla föredrag på svenska så att göra det på franska var tusen gånger värre.. Men när jag var klar så fick jag mängder med applåder, läraren sa att jag gjorde bra ifrån mig och jag fick en high-five av en kille haha :p
När jag kom hem pratade jag med mamma och pappa, det var lika kul som vanligt :) Och imorn ska jag prata med Nicole och kanske Effie om jag får tag på henne.
Hehe jag och fredrik road oss igår..

haha kul man kan ha det...

I kväll blir det Paranormal Activity 3 på bio med några kompisar. Har hört att dom är så galet läskiga och tror tyvärr inte att det hjälper att den är på franska.. Johan sitter och säger att när han såg tvåan kunde han inte sova på 3 nätter. Tack för det. Jag kommer dö.

Nu ska jag äta, hejdåå!


Autumn

Nu har i för sig alla löven redan fallit till marken men måste ju lägga upp några orangea löv i höst så det blir dom nedan..
Äntligen fredag imorn! Den här veckan har gått så otroligt långsamt och bara varit allmänt tråkig. Men helgen blir bra hoppas jag. Imorn ska jag gå på bio med några kompisar och skypa med mamma. Sen söndag och måndag ska jag nog också träffa några kompisar. Vi ska ut på halloween-kostym-jakt :) Har lite plugg i helgen också, kemi och engelska men förhoppningsvis tar det inte upp så mycket tid. 
...

Connected

Halloj!
Har suttit och pluggat kemi och pratat med Fredrik hela kvällen, ska fixa en kopp te nu och kolla på ett avsnitt av O.C.
En lite rolig grej som hände i skolan idag. Vår lärare frågade vilken kontinent som har flest fransk-språkiga länder. De flesta i klassen svarar Frankrike. Usch jag dog lite. Det finns ju lite olika fördomar om amerikanare, tyvärr stämmer nog vissa, åtminstone när det kommer till geografi...
Annars har dagen varit bra, men lång. Vill att det ska vara helg. Bara sova. Men på fredag blir det bio, så det kommer bli superkul! :D
Säger gonatt nu. Hörs imorn!

Details 2

Hej! Kom precis hem från att ha suttit barnvakt i några timmar. Det gick bra förutom att den yngsta vägrade sova.. men det gick bra till slut. Föräldrarna kom hem 2 timmar senare än vad de sa så blev lite senare än tänkt så nu ska jag hoppa i säng på en gång. Gonatt!
Lite detalj-bilder som jag tog sist jag var ute :) Tycker sånna här små kollage är rätt häftiga. Ska lägga ut några fler "höst" bilder nån dag. Fast har inte alls fått sånna bilder som jag hoppades på men aja..

17 Oktober 2011

Tjena mors!
Sitter här och njuter av lifehouse's musik men då och då hör jag ett asgarv från rummet bredvid, det är Albert som sitter och kollar på roliga klipp på youtube, väldigt kul att lyssna på haha :p
Jag har fått låna första säsången ov O.C av Caroline så det ska jag roa mig med på några regniga dagar i ett par veckor framåt :D Börjar nog redan i kväll..
Imorn ska jag sitta barnvakt i ett par timmar åt Mathilde, Annabelle och Thomas, de är väldigt söta men galet vad mycket energi de har, de bara springer runt, skriker, vill att jag bär dem på ryggen, m.m. Vi får väl hoppas att jag överlever morgondagen.
Nu blir det ett avsnitt av o.c och sen hoppar jag i säng. Kram!

Make me a bird

De där svarta klumparna som tog mig en halvtimme att rita ska föreställa svalor så ni vet och citatet kommer från Forrest Gump. Blev lite inspirerad efter vi såg den filmen i skolan.

Nu ska jag kolla på en film. Hejdå!

16 Oktober 2011

Godmorgon!
Har precis ätit en riktigt god frukost och kollat på ett avsnitt av Solsidan, bra början på dagen vill säga. Om några timmar ska jag skypa med familjen, längtar! Känns som om det var evigheter sen, men det var ju bara en vecka sen.
Har en fråga i etik-läxa som jag måste svara på. Vad har kunas (folkslag) för högtider? Om någon hittar svaret kan ni ju skriva det i en kommentar hehe ;) Kanske ska ta och plugga lite matte också men i övrigt har jag inte så mycket att göra just i dag, blir väl mest chillande framför dator med flera koppar te. 
Som jag sagt förut, helg frukost är bääst!

Bowlingen igår var väldigt kul, vi körde två omgångar, jag vann en! :D Sen blev det "middag" på The Rally som bestod av poutine. Alla franska kanadensare är väääldigt stolta över den maträtten, det första de frågade mig i skolan var om jag hade smakat det än :p Det är pommes frites med brunsås och ost på, låter inte så gott kanske men lovar att det är det. Sen blev det fika/efterätt på Tim's. Det blev en lyckad kväll! :)
Ska slänga upp några detalj-bilder som jag tog igår i skogen senare. Hejdå så länge!

Out in the woods

Hallå där!
Hela dagen har jag varit ute i skogen med Albert och hans svärson som för övrigt är jätteskön, och jag har fotat och de har plockat ved. Man verkligen hamstrar ved här inför vintern. Vi tog bilen en timme utanför staden och där fanns det prydligt "uppställda" vedhögar där det bara var att ta. Vi fick med oss två stora släpvagnar med ved. Och det var bara första lasset. De ska upp igen imorn och 2 gånger nästa helg och göra exakt samma sak.. shit pomes frites...
Sen blev det lunch och fika på Tim Hortons och nu sitter jag hemma i mys-kläder och har precis skrivit en labrapport på franska.. Nu sitter jag och chattar med lite roliga människor :)
De jobbade på för fullt medan jag fotade..

det var så fint!

haha Alberts konstnärliga talanger på en bit ved

...



je me souviens

Jag hade kul.. hehe

Nu ska jag duscha och sen städa lite på rummet. Ikväll blir det bowling med tjejerna! Hej så länge!

Så där allmänt på bra humör

Trots tre (!) timmars franska lektion, äcklig skolmat och första omdömena har idag varit en bra dag. Gick runt hela dagen med ipoden spelandes på min tagga lista vilket är en massa house musik som jag snott av Fredrik, det gick inte att låta bli att le när man hör sånna låtar, man blir så glad! Jag måste ha sett ganska fånig ut när jag gick för mig själv med ett brett leende på läpparna :p
Bättre blev det när jag kom hem och ser ett brev från mormor liggandes i trappen och ett roligt mejl från en glad Saga :) Köpte med mig chips hem så ikväll blir det filmkväll. Nicole ska till Montreal hela helgen och Albert jobbar på sitt plan så jag är ensam större delen av helgen. Men jag gråter inte för det. Imorn ska jag fota det fina höstvädret, skypa med Effie och på kvällen ska jag spela bowling med några kompisar från skolan. Ska förstås plugga en massa också...
Har desvärre ingen rolig bild att bjuda på.. Jaja imorn har jag några nya bilder i alla fall :)
Hejsvejs!

Sunset

Hejsvejs!
Så fort jag kom hem från skolan blev det läxor och te. Fick undan en hel del men har lite kvar att fixa i helgen. När Nicole kom hem var hon jättestressad och ropa på mig att jag skulle hämta kameran. Det var tydligen solnedgången som var helt magisk, fast jag missa det.. Jag fick några bilder på en fin himmel men om jag hade varit ute 10 minuter tidigare hade de varit helt underbara.
Fiint :)
Tydligen var himlen helt rosa innan

Kollade precis på ett nytt avsnitt av Grey's. Det var speciellt.. Underhållande och bra som vanligt men som sagt speciellt.
Måste svara på lite mejl och ska redigera någon bild eller två innan jag går och lägger mig, fasen vad skönt att det är fredag imorn! Veckan har i för sig gått väldigt snabbt, var ju ledig i måndags. Ska plugga i helgen och ska även ge mig ut i skogen på lördag tror jag och fota, ska se om jag kan hitta ett par skor också..

Hörs imorn, Gonatt!

12 Oktober 2011

Hej! Sitter här med en kopp te och en kanelbulle (är på sista påsen nu!) och har det mys. Igår var jag inte på skrivhumör, det hände inget speciellt direkt. Skola, te, plugga, serier m.m. Fast en kul grej igår! Jag fick 93% på mitt matteprov! :D (ifs så var det bara 28 frågor men 93% låter bättre än 26/28 hehe..) så det blev jag väldigt glad för, om det ändå kunde gå lika bra i de andra ämnena.. 
Gooooott!

Ska försöka plugga lite matte nu. å fixa en till kopp te... ;)

L'Action de Grâces

Hej!
Igår var det Thanksgiving här borta så hela dagen stod vi i köket och lagade mat och gjorde ärenden m.m. Kanadensisk thanksgiving är inte alls lika stor som i USA, utan det beror på vad för slags familj det är. Vi firade ganska rejält men har kompisar som bara ser det som vilken dag som helst.
Vi hade självklart en kalkon med cranberry-sås sen blev det väl lite mindre traditionella saker som soppa, ost och bröd och chokladtårta. Men gott var det! Jag hade galet ont i magen efteråt och då tyckte Albert att vi skulle ut och åka rullskridskor när det var bäcksvart och jag knappt kunde stå.. Ja så då gick vi ut men det var faktiskt jättekul!
Idag har jag inga större planer.. Ska skypa med familjen och mormor! :D Sitter och väntar på dem nu...
Kram!

My camera and I

Halloj!
Sitter och skypar med Johan här och försöker att röra mig så lite som möjligt. Till frukost hade dom gjort våfflor, men inte sånna där runda, tunna, svenska utan tjocka stora och fyrkantiga amerikanska med fullkornsmjöl.. Och dom la upp fyra styckena på min tallrik så ni kan tänka er hur min mage mår nu.
Nu är jag i alla fall ensam i några timmar, dom skulle ut och göra något så jag passar på med pyjamasbyxor och skype. Nu ska jag prata med Nicole! :D
Idag har jag nada planer över huvud taget. Ska bara chilla och kanske kolla igenom franskan lite men för övrigt inget speciellt...
Min fiiiina kamera

:))

Hejdå!

8 Oktober 2011

Tjena mors!
Sitter här på golvet av någon anledning och chattar med en massa fina människor. Kom hem för någon timme sen med en stor proppfylld påse hehe ja jag shoppade lite.. Jag träffa Marie och Kiki så gick vi runt i några timmar. Jag köpte en väska (jo mamma den var välbehövlig), ett par byxor och en labrock för kemin + lite lördagsgodis :)
Det tog miiinst 10 omtagningar för att få det rätt haha:P allt det för lite löööve

Nu ska jag kanske kolla på en film, det börjar bli lite obekvämt på golvet...
Hejsvejs!

Rönnbär

Godmorgon!
Helg-frukost är verkligen så himla gott! Idag åt jag baguetter, pain au chocolat, fruktsalad och teee♥
Ska iväg och träffa Marie nu men slänger upp några bilder på det jag fota igår. Ledtråd rönnbär...

rönnbäär
...
Hela trädet var helt rött!

hejdåå

Black Heart

Tjena mors! Åh vad skönt att det är fredag! Har bara någon enstaka läxa som jag ska göra annars är jag fri som en fågel! Imorn ska jag träffa Marie och vi ska gå runt i gallerian och se om vi hittar något kul :) Och på söndag ska vi ha stor thanksgivings middag så då blir det väl matlagning och trevlig stämning hela dagen.
Sista lektionen idag skulle vi arbeta i grupper av fem och jag kände ingen. Panik. Men det var en schysst kille som sa att jag skulle vara i deras grupp. Vi hade aldrig pratat förut men ändå var han så snäll. Jag är verkligen förvånad över hur snälla folk är, toho så nu är jag glad! :D Hehe rubriken har inget med texten att göra :p
Nu ska jag kolla på bbt, hejjdåå ♥

Skenet bedrar

Halloj, här skiner solen men det är långt ifrån shorts-och-linne varmt, snarare 6-7 grader. Därav den "roliga" rubriken haha.. Usch för en vecka sen var det ju 18-19 grader, vad hände med det vädret?!

Idag var jag i alla fall på en "extra-hjälp" på franska. Varje ämne har två/tre gånger i veckan när man kan gå till läraren om man inte fattat en fråga eller om man bara vill ha ett tyst klassrum att arbeta i så nu ska jag, i en obestämd framtid ha sån extra-hjälp i franska varje "dag 2" (Det är nio skoldagar, systemet är helt annorlunda..) för att min franskalärare tycker att det vore bra.. Det vore det kanske men ändå, 40 minuter extra franska varannan vecka :S
Ikväll ska jag sitta barnvakt i några timmar, vet inte rikitigt exakt vad jag ska göra men barnen är schyssta så det blir säkert inga problem. Kanske kan kolla på Grey's Anatomy också när dom har gått och lagt sig... :) 
Detaljer


Nu måste jag fixa middag innan jag ska iväg :) Kram!

Set Fire to the Rain

Halloj! Kom precis hem från skolan och nu sitter jag här med en kopp te, skriver lite och redigerar lite nytagna bilder. Jag har knappt några läxor, måste skriva en engelska grej på 150 ord om Forrest Gump så det går snabbt :) Ååh vad skönt att vara läxfri! Kanske till och med kollar på en film ikväll..
Ser väldigt mycket fram emot helgen, det är thanksgiving så på lördag har vi en massa gäster och så blir det god mat och härlig stämning :D På måndag är vi lediga så det blir en långhelg, sköönt!
Jag är säkert sista svensken som inte hört Set fire to the rain, jag upptäckte den förra veckan och nu kan jag inte sluta lyssna på den... Har visat den för mina franska kompisar också och dom tycker den är lika bra.
Set fire to the raiiiin ♥

Nu ska jag fixa min engelska så jag är ledig resten av kvällen! :)

Nerds

Hejj sitter här och äter nerds vilket är det godaste amerikanska godiset någonsin! Kommer ihåg i schweiz fanns det en American Market där dom sålda sånna och om någon hade dem i skolan var dom sååå coola för dom hade varit i just den affären :p

Igår var ingen kul dag. Allt bara gick fel. Jag vaknade halv nio och då hade jag redan missat skolbussen så Nicole var tvungen att skjutsa mig, jag hade inget material till en lektion, jag fick reda på ett dåligt betyg. Då blev jag ledsen och började längta hem. Då blev jag ännu mer ledsen. Nicole var i alla fall världens snällaste och trösta mig och sen satt hon och praktiskt taget gjorde min franska läxa höhö..
Idag har det inte hänt så mycket, jag hade matteprov, det gick bra (tror jag), haft en massa onödiga lektioner, kollat på Forrest Gump och druckit te. Nu ska jag fixa mer te, göra några uppgifter till min bildlektion imorn och kolla på ett nytt avsnitt av 2 and 1/2 men!
Nerds

Göttgött

Tackochhejleverpastej!

Sunday Breakfast

Godmorgon! Jag sitter just nu på mitt rum helt proppmätt och väntar på skypetid med Nicole. Till frukost blev det en sån där riktigt-amerikansk-fast-ändå-inte-frukost. Nicole gjorde "crepes" fast mycket tjockare och mindre dvs pannkakor hehe... och till det hade vi jordgubbar, blåbär och Maple Syrup. Så det var inte så farligt, inte bacon och ägg till liksom. Det var gaaalet gott i alla fall haha :D  
Bilden är tagen med mobilen så inte världens bästa.. Men ååh så gott :D

Idag ska jag skypa med familjen, Effie och Nicole och i mellan allt och på eftermiddan ska jag plugga monde contemporain som jag har förhör i imorn. Blä.
Hejjdåå :)

1 Oktober 2011

Hojoj idag har jag verkligen varit ute på språng hela dagen. Skulle ju gå upp halv sju i morse men hade glömt sätte en väckarklocka hehe... Men som tur var vakna jag av mig själv runt sju. Då begav jag mig till Maxi som är typ som Willys. Målet var att samla ihop pengar till skolresan i vår (som jag inte ens vet om jag ska med på) så där stod vi och erbjöd oss att packa varor. Det varade (haha varade-->varor! humor eller vad? nää..) i 4 timmar. Det var ganska kul i alla fall, jag behövde aldrig säga något, fanns alltid någon annan som hjälpte till med den biten:))
Dom här såg jag i en affär idag. Fatta att jag blev glad :D
Toho swedish fish! :D Jag visa den för mina kompisar och dom ba
"Oh swedish is suédois?" "Ils sont de Suède?!" Jaa :D
När jag kom hem satte jag igång med bullbakandet och hann inte klart tills jag var tvungen att gå igen så Nicole fick ta sista plåten. Jag skulle passa en buss till Caro. Ja va så stolt att jag tog eget initiativ att ta bussen och hade kollat upp det heeelt själv :p Fast sista bussen gick 17.22 och jag skulle va hos henne 19.30 så jag satt i en timme på Tim Hortons och läste min franska bok, fast det var lika bra det, måste ha läst ut den tills på tisdag och jag har ungefär 90 sidor kvar... De spelade bra musik och hade gott te så det funkade finfint!
Aja hos henne så satt vi och vänta in alla andra människor som skulle komma, det var Anne-Sofie, Calie, Arianne, Kiki och Cathrine också. Marie skulle ha kommit men hon hade för mycket hemlängtan och mådde jättedåligt :(
Vi gick till Caros pappas hus när alla kommit men då var ingen hemma och hon hade ingen nyckel. Panik. Så vi satt utanför (i 7 grader!) och vänta när hon gick till sin mamma och hämta nyckeln. Uusch så galet kallt det var! Meningen var att vi skulle spela kinect (det var en wipeout version, så himla kul!) men efter en halvtimme var jag och en annan tvungen att gå men vi hade väldigt roligt ändå:)
heh långt inlägg.. Men aah det var min fullproppade dag det. Imorn blir det bara en massa skype med olika fina människor och läxor i mellan. Har ett förhör i geografi på måndag som jag ska plugga lite på + franska också.
Men nu ska jag kolla på nån serie sen sova.
Gonatt!

Kardemummabullar!

Hejsan! Sitter i detta ögonblick med en kopp te (självklart) och en (två) kardemummabullar! Kom precis hem från Caroline, så dom är inte längre varma och det är ju då som de är som godast... Ska värma imorn till frukost haha :p Dom blev för övrigt förvånandsvärt bra, trots det nyttiga mjölet.. Visst det är ju inte mammas bullar direkt men ändå. Pärlsocker finns inte här borta, de hade aldrig hört talas om det ens så till garnering blev det en-pappa-style, dvs kardemumma och strösocker. Jääättegott!  Så det var ingen traditionell ihop rullad kanelbulle. Det blev en Nordström ;)
Nu är det extrem VARNING på dregelframkallande bilder:
Gaaaah
:p~~~~~ (Gubbe som dreglar)
Tack mamma för receptet! Hejjdå:)♥

Just nu...

Halloj har just gjort klart första steget i kanelbullebakandet! Degen ska jäsa ett tag nu så jag passar på att skriva lite. Nicole hade inget vitt mjöl så jag använder nåt jättenyttigt och fiberrikt mjöl.. blä :p Men tro inte att mina kanelbullar kommer bli nyttiga, inte då! Jag ska ju fylla dem också och då blir det massor med socker, smör och kanel haha :p
Nu ska jag läsa min bok. Skriver mer sen. Måste visa en sak jag hitta i en matbutik här också! :D

Fullt upp

Halloj! Kvällen/helgen blev precis mycket bättre! Efter middan drog jag till Caroline och därifrån promenera vi till ett glasställe där de har världens godaste mjukglass med chokladöverdrag. Var inte där så länge men vi hade skoj, gick runt och prata.. :) Ska till henne med en massa andra lördag kväll också och ha kinect-kväll, dvs. ett tevespel sen kanske jag sover över där om jag får för Nicole. Hon blev lite halvsur ikväll, hon skulle skjutsa mig till Caroline men jag missförstod adressen så vi åkte fel så var hon tvungen att köra mig till en annan plats... Tur att hon inte behövde hämta mig i alla fall. Carro övningskörde mig hem med sin mamma. Liiite coolt att en 16-åring skjutsa mig. Fast jag trodde jag skulle dö, hon körde bra men det var fortfarande jätteläskigt haha :p
Imorn ska jag upp tiiidigt. Ska hjälpa till att samla ihop pengar till resan på sportlovet som jag inte ens vet om jag ska med på.. Vi ska träffas 07.50 i gallerian, låt mig dö. Så ska stå i fyra timmar och arbeta på något bageri tror jag och hjälpa kunder med nånting. Visst är jag välinformerad? Aja kvällen blir kul i alla fall!
Så här ser mina grannars staket ut. Sånt där som växer på hus m.m. Vill att träden ska se ut så också!

Så nu måste jag sova, tänker gå upp runt halv sju imorn så jag hinner tvätta håret. Uusch det är ju lördag, man ska sova då! Vi hörs imorn. Kramkram

30 September 2011

Hejj ja som sagt igår var ingen bra dag. Hade världens hemlängtan och bara orkade inte med någonting. Imorse var det heller inge kul. Hade fått ett brev från mormor, ett från farmor och ett långt mejl från mamma så då började hela baletten om igen. Men det blev faktiskt bättre när jag kom till skolan. Jag och Marie hade det väääldigt kul och kunde inte sluta skratta vid ett par tillfällen haha :p
I förrgår satt jag ju och klippte och fixa med små lappar. De har jag nu satt upp på väggen, de ska fungera som nå slags uppmuntrande-allt-kommer-bli-bra-lappar. Och igår blev det upp till bevis. De funkade lite halvt, inte så bra som jag önskat men dom gör en lite glad i alla fall :)
Nu kom Nicole, hejdåå!