Mindfuck anyone?


hap-pi-ness

Helllooo
Weho nu är det höstlov och man får göra lite vad man vill. Så typiskt att vintertiden ska inträffa när man har lov, då kan man ju inte utnyttja den där extra timmen på morgonen. Idag ska jag inte göra ett skit, bara dricka alldeles för stora mängder te, läsa goda böcker och äta onyttigt. Ikväll ska jag på en middag så måste väl ta mig ur mjukisbyxorna framåt eftermiddan men det tar jag då.. :p Idag är min enda lediga dag egentligen. jobbar resten av veckan och på fredag åker jag! Så nu ska jag njuta lite extra mycket :) 
 
Solnedgång i Rimouski, Kanada 2011
 
Puss och kram på er! ♠

Halloween 26/10

Men tjabbatjena! 
Trots prov och andra mindre roliga saker har jag haft världens lyckorus hela veckan. Är så himla underbart glad! Vill bara krama om alla jag ser och lyssna på härlig house musik! ∞
Nu är det höstlov, har inte riktigt insett att jag inte har skola på måndag men det blir jag ju bara gladare för då antar jag. Lovet invigs med en fest imorn kväll med några från klassen. Efter det blir det jobb, lite ledighet och så lite mer jobb. Ska passa på att åka till ikea också (världens bästa ställe på hela jorden för övrigt.) och köpa ramar så jag kan fixa min vägg. 
Idag var det Halloween i skolan och folk var utklädda till allt mellan himmel och jord. Från vanliga häxor och spöken till korv med bröd och sumobrottare. Här är några bilder från min klass. 
Joy var en Panda
Matilda och jag var allmänt mys i pyjamas med te, kudde och gosedjur i högsta hugg
Sneaky blick från Johns 
Jag och Anna
Kasim var arab/självmordsbombare. Han hade tejpat morötter i midjan :p Han blev även finalist i tävlingen!
Evelina var galet läskig medan Alex var lite mindre läskig...
Fin i Mariannes rosa hår
Fransiska var grymt ball som gypsy/häxa! Älskar den här bilden!
 

Det var min dag det. Hoppas ni får ett bra lov! Kram

Energikick!

Hallå!
Har så galet mycket energi och är på världens bästa humör! Por que? Jag har ingen som helst aning. Bara fick ett rus. Skulle helst vilja röra på mig men det är lite för mörkt ute. Eller? Nånting måste jag göra i alla fall, annars kommer jag att spricka!

Nej nu drar jag ut, 22.32 en tisdag. Tur att man har sovmorgon imorn!

These shoes were made for walking

 
Tjaaa, istället för att läsa om kretslopp och populationsekologi har jag roat mig med att leta upp nya typsnitt och fina färger som passar årstiden. Skönt med lite omväxling. 
Provet idag gick bra och jag kan inte annat än hoppas att jag får ett bra betyg. 
Fotade mina nya skor i morgonljuset, de invigs imorn! 
 
 
Bara fyra skoldagar kvar innan höstlovet juu, galet vad skönt det ska bli! Blir väl i för sig lite extra jobb på ica men förutom det ska jag läsa goa böcker framför brasan, helst på landet, dricka flera koppar te, umgås med kompisar och gå på en och annan fest kanske. Sen får vi ju inte glömma att jag ska till Geneve sista helgen! Ska bli sjukt kul att träffa alla gamla klasskompisar igen :D Aja mer om det sen, hejdååå! 
 
 
 

Te, tända ljus och svartvita bilder ☂

Hallå i stugan!
De senaste dagarna har bestått av kemi, regn, te, bio, spontanfest, skor, wok, vänner och så lite mer kemi på det. Imorn är det prov och tandläkarbesök på schemat. Roligare måndagar finns.

Jag köpte mina efterlängtade ankle boots igår fem minuter innan stängning på Vagabond på kungsgatan. Finare finns inte, älskar dem så!♥ Ska använda dem flitigt med fina kjolar eller tajta jeans. 

Redigerade några bilder ikväll och uppdaterade min profilbild. Har druckit lite för mycket te och ätit lite för mycket wok. 

Ska läsa igenom mina kemianteckningar en gång innan jag går och lägger mig. Härligt lång sovmorgon imorn också! Gonatt gonatt :)


Drömma får man

Hejsvejshallå! 
Nu för tiden är det mörkt ute när man vaknar på morgonen och vinterjackan har tagits fram ur garderoben. Jag har målat naglarna i någon slags brun/grå färg och dricker tre koppar te om dagen (men det gör jag väl i för sig året om..) Plugget är galet nu innan höstlovet, orkar inte ens tänka på hur mycket jag har att göra till nästa vecka. 
Igår hade vi styrke- och konditionstest i skolan, den dagen då alla plötsligt blir "sjuka". Det var hemskt. Av någon anledning gick jag och tränade sen på kvällen så nu gör det ont överallt. Den känslan ska ju tydligen vara skön.. eeh? 
 
Bild från några veckor sen på Djurgårn. 
 
Nu är ett sånt där inte så ovanligt tillfälle då jag önskar att jag hade obegränsat med pengar. Skulle så gärna vilja införskaffa ett par svarta ankle boots, helst ett par snyggingar från scorette. Har alldeles för många klädesplagg på inköpslistan för tillfället. En vinröd kjol från American Aparell till exempel. Ååh drömma kan man. 
Ska fortsätta på Flugornas Herre nu. Har inte ens läst ett helt kapitel och måste vara klar om en vecka. Weho vad bra det kommer gå. Hejdå. Gonatt. Tack för idag. Vi ses. ♥
 
 

Sick of being sick

Ligger, som de senaste två veckorna, i sängen med datorn i knät. Är otroligt trött på att vara sjuk, så fort jag börjar må bättre börjar bara något nytt att göra ont. Men jag roar mig med att kolla på serier, fota lite, äta alldeles för onyttigt och spela quizkampen (katarina95).
Lever i princip i de där byxorna. Fick de av Fredrik när han var i Sydamerika. 
Halstabletter. Termometer. Näsdukar. Aspirin 
Can't live without. 
Trixade lite med en närbildslins (+10) som jag fick i sommras. 
Vad tycker ni om bilderna? :) 
 
Ne nu måste jag tamejfan rycka upp mig! Hejdå ☂
 

Frukost som det ska vara

Unnade mig själv en liten god frukost i morse. Stannade hemma idag då jag fortfarande är sjuk men efter cirkus 13 timmars sömn och några alvedon så kan jag ändå påstå att jag mår bättre! Förutom att sova halva dagen har jag tittat på Ugly Betty och påbörjat en ny bok, Askungar av Kristina Ohlsson är det. Fast egentligen borde jag väl börja på svenska boken men det är inte alls lika roligt. 
 
American pancakes with raspberries 
 
Börjar alldeles för tidigt imorn. Med matte dessutom. Och imorn är det torsdag vilket innebär jobb till klockan nio på kvällen och en massa senplugg när jag kommer hem men det får jag väl leva med.
För tillfället ska jag bara fokusera på att sova, gonattgonatt! 
 

HÖST

 
Första avsnittet av Solsidan tog precis slut, kul med en till säsong men jag tycker inte att de nya är alls lika bra som den första säsongen. 
Idag har jag fotat höstiga bilder på Djurgårn' och fikat på Systrarna Voltaire's café med kusinerna. Väldigt mysigt litet ställe med dämpad belysning och öppen brasa när det blir lite kallare. 
Jag förbrukar fortfarande cirkus två paket näsdukar om dagen men är äntligen på bättringsvägen. Tveksamt om jag går till skolan imorn däremot. Franskaprov lockar inte direkt... 
Blev rätt nöjd med dagens bilder. Var alltför längesen jag gick ut med kameran runt halsen, måste bättra mig på den fronten! 
I'm an idealist. I don't know where I'm going, but I'm on my way. 
Det ska föreställa ett hjärta, men det blåste så så det var svårt att få det rätt. 
 
Har målat naglarna en fin lite höstig färg
Löven skiftade mellan vackra röda och orangea färger
 
Ser lite sjuk ut...Men min mysiga halsduk från bikbok höll mig varm
och solen sken så fint! 
 
Hoppas ni haft en fin helg! Kram

michicant

Känner mig lite ensam för tillfället. Eller så är det bara att jag tycker synd om mig själv för att jag är sjuk. Men hur det än är förstår jag ändå inte hur jag kan ha den känslan när jag har sånna underbara vänner runtomkring mig. Känner mig tom. Tom och ensam. En kväll med mina fina tjejor är ett måste denna vecka! Har bokstavligt talat inte lämnat mitt rum de senaste 48 timmarna, bara legat i sängen och kollat på film och bara gått upp för att äta och gå på toa. Imorn ska jag i alla fall kravla till skolan och skriva ett historieprov och sen äta en massa kanelbullar för att fira den alltför svenska kanelbullens dag. Efter skolan är det jobb jobb som gäller, sen lite plugg och efter det ska jag sova tills det äntligen är fredag och bara fyra lektioner till helg. 
Nu klarar jag inte av att vara på det här humöret längre! Sitter och lyssnar på Bon Iver, visst är de bra men musiken är ju rätt deppig, imorn är det prov och det kommer gå piss och jag orkar verkligen inte jobba! Negativare tjej går knappast att hitta. Vill bara dra täcket över huvudet, kanske knapra på en bulle och lyssna på min depplista. 
Jag börjar med dra-täcket-över-huvudet-delen nu. Gonatt!

Fisherman is my friend

Hejhejhallå!
Ligger i sängen med en kopp te och en maraboukaka. Är nämligen sjuk och då får man vara så oerhört lat och inte göra ett skvatt bara för att. Borde egentligen plugga en massa olika ämnen men mitt lilla huvud värker tillräckligt som det är, så väljer att titta på diverse serier istället.
Nudlar, choklad och Fishermans Friend. Allt man behöver när man är sjuk. 
Nooooooodles
 
Så himla synd att jag inte kommer kunna gå på Franskas/EGs inspark ikväll men i och med att jag inte gick till skolan idag så kommer jag med all säkerhet inte få gå på en fest liksom. Hoppas de som ska gå får kul i alla fall! 
På tal om allt och inget, jag fick min eftertraktade biljett till Idre igår! Folk var lika brutala den här gången och armbågade sig fram genom kön, allt för att få en plats. Men allt köande lönade sig ju till sist! :) NU TAGGAR VI IDRE! 
Tack och hej leverpastej.