JULKLAPPAR & MELLANDAGSREA

Fick många fina julklappar i år från familjen och vänner, här är ett gäng i alla fall + lite som jag fyndat på mellandagsrean. Jag har lite hatkärlek till mellandagarna, det är ju förvisso sjukt bra rea men människor blir ju som djur i butikerna och tränger och knuffar för att få det de vill ha. 
Julklappar; godis, badbomber + tvål från lush, olika böcker, Juicy couture parfym och lotion, mascara, iphone-skal, pengar och presentkort. Fick förövrigt en hel del kläder, skidbyxor, mer godis och fler böcker.
Fick dessa supermysiga tofflor av Mamma, från en butik i gamla stan. 
Levi's jeansen fick jag av pappa, Cheap monday t-shirt från Urban Outfitters på rean och en annan t-shirt från Size 8 needle. Köpte även två andra toppar och en magiskt fin blå kjol!
Köpte lite örhängen på 50%
ooooch en plånka inne på PUB. 
Är väldigt nöjd med den här julen, så himla skönt att vara hemma igen! :)

JUL 2012

Tänkte bara dela med mig av några bilder från julafton. Hoppas ni har ett bra lov allihop! 
Vi firade med Farmor och kusinerna i år, det var väldigt kul! Det bästa i år var helt klart julmaten! Herregud vad jag åt, helt sanslöst. Förra året var jag ju i Kanada och kunde bara dröma om julskinka, köttbullar, pepparkakor och knäck. Det var helt underbart att få en riktig traditionell god svensk julmiddag!
Jag och Fredrik
Många klappar under granen blev det.

Julbak

Hejhej! 
Denna fredagskväll har julstämningen varit på max! Har bakat pepparkakor, lyssnat på julmusik och allmänt umgåtts med la familia :) 
Idag hade jag skolavslutning och nu har jag äntligen jullov! Ska inte göra nåt speciellt under lovet, bara ta det lugnt, njuta av ledigheten och träffa en massa underbara kompisar! 
 
julmust och pepparkakor, finns inget bättre julkäk. 
Fina pappa och jag :) 
Sitter och kollar på Pirates 1 på femman, dör av all reklam. Jag vill fortsätta baka! Ne nu ska jag bannemej göra det. Lite rocky road och chokladbollar kan inte bli fel... ;) 
Puss!
 

It's the most beautiful time of the year ♥

Glad Lucia allihop! 
Redan 13 december idag! Det är ju helt galet vad tiden går snabbt, kan det inte sakta ner lite man hinner ju inte njuta av alla små saker som tända ljus, julmusik och vänliga människor som önskar en god jul på jobbet. 
Hade önskat att jag kunde gå på någon konsert ikväll men jobbade tyvärr. Jag firar lite nu i min ensamhet med julkalendern, julmusik, blåbärste och adventsljus. Herre vad jag crave'ar pepparkakor just nu men jag får nöja mig med degen. Har ätit tillräckligt idag i alla fall. Delade ut till morgontrötta Norra Realare i entrén, amigo som jag är. 
Ljus är nog bland det mysigaste på julen! 
Bakade lussekatter häromveckan, de lite missbildade, olika storlek till vänster är mina, Fredriks och Oskars och de perfekta, identiska till höger är mammas.
De var fina när de kom ut från ugnen. De lär ha varit goda, men jag är en sådan osvensk människa att jag inte tycker om gula bullar. 
 
Jag vill så gärna baka pepparkakor i helgen! Sen måste jag på julklappsjakt också, det vill jag mindre.. Det finns inget värre än att julshoppa bland arga, irriterade, svettiga stockholmare på en lördag. Alla armbågar sig fram bland affärerna och blir bara sura på varandra... jaja det finns värre saker! 
På söndag ska jag förresten se The Hobbit! 3 timmar i biosalongen blir det. Tagga! Ska bli jättekul att träffa lite gamla klasskompisar, händer inte så överdrivet ofta längre :)
Nu ska jag njuta lite mer av julstämningen. Pusspochkramochkärlektiller! ♥

9 December 2012

Hejsvejshallå! 
Har jobbat alldeles för mycket den här veckan och inte hunnit ha ett liv. Nu sitter jag och tittar på scrubs med Fredrik och äter choklad. Önskar att jag kunde fixa en kopp te telepatiskt, orkar inte röra mig ur fläcken. Nu har jag tentat av franskan så varje måndag börjar jag halv ett så imorn kan jag sova hur länge som heeelst, skönt!
 
Såhär fint var det på strandvägen idag. :) 
Jag har jobbat i princip hela helgen, jobbade extra både fredag och lördag men fredag kväll var det i alla fall fezt! (hos mange. fast nä) 
Imorn blir det hard-core matteplugg inför nationella på tisdag. fml lite grann. Ne nu vill jag sova. Nu är det inte längre den 9e som rubriken antyder. oops. Gonatt! ♥

6 December 2012

Hej! 
Ville bara skriva ett kort inlägg om hur underbart det är med snö! De mest perfekta flingorna föll när jag gick hem från jobbet. Stora, vackra, vita flingor virvlade långsamt ner. Jag är inte de enda som tycker om detta, det var en kille som gick runt och skrek ut hur underbart vackert det var och att han älskade snö utanför ica. Man blir ju bara så glad av sånna människor! :) Jag var dum nog att ta mina converse idag när det just kommit några decimeter snö. Jag blev blöt och jag blev kall. idiot. 
Jag förra helgen på strandvägen. 
 
I helgen vankas fest, plugg, pepparkakor och jobb. Rätt så bra balans där. Men för tillfället vill jag bara krypa längre ner under täcket och låta John Blund sköta sitt jobb. Gonatt!
 

Årets första riktiga snön

Klockan har hunnit bli alldeles för mycket för en tisdagskväll, eller ja numera onsdagsmorgon. Anledningen till att jag stannat uppe halva natten är biologi. Har skrivit en dum, lång grej om hållbar utveckling, ekosystemtjänster och korallrev. Lite fruktblandning så där. 
De senaste dagarna har den första riktiga snön kommit och nu ligger ett vitt, vackert täcke över Stockholm gator. Jag har som sagt varit på julmarknad och bakat lussebullar, varit på spontanfest och åkt tvärbana för första gången, skrattat för mycket och flummat i skolan och kommit in i julstämningen på riktigt. 
Bilder från när stormen hade lagt sig och det faktiskt gick att gå ut. 
 
Nu vill jag bara sova och inte behöva gå upp pisstidigt imorn bitti... 

JULMARKNAD PÅ SKANSEN

Hejhopp
Har haft en supermysig dag på diverse julmarknader med familjen. Började på hovstallet och fortsatte till skansen. Det var svinkallt, tycker att jag borde vara imun mot kyla efter att ha överlevt ett år i Kanada men aja solen sken och jag var på gott humör och med trevligt sällskap! 
 
 
Fredrik, Farmor och jag ♥
Det var suuuuuupeerfint!!
 
Det så fanns många fina saker :) Lyckades fixade lite julklappar också!
Hejdå på er :)