Underbar dag!

Hejsvejs!
Idag har varit jättebra, har gjort en massa skoj med Nicole hela eftermiddagen. Solen har strålat hela dagen så imorse gick jag ut med kameran lite granna, försökte gena över en skolgård, det gick inte så bra hehe... Jag sjönk på en gång, med snö upp till knäna försökte jag ta mig fram - det gick sådär :p Var ute typ en timme sen mötte jag upp Nicole och så slängde vi två par snöskor i bilen och körde iväg till en stor "park" precis vid vattnet. På floden, som nu fryst, har många fiskare satt upp kabiner där de fiskar ifrån, så vi gick ut på isen och kollade lite och småpratade med fiskarna. 
De borrar hål i isen och så kan de sitta "inne" och fiska


Vi gick upp på land sen och satte på oss snöskorna och traska runt. De var sjukt coola! Inte sånna i metall och plast, de här var i trä som mina värdföräldrar hade när de var unga.
tihihi glad tjeej

cooola

Efter det gick vi å kolla i lite affärer och så satte vi oss i paradiset! Jag skojar inte, jag dog lite. Det var ett litet jättegulligt café/tebutik! De hade alla sorters te man kan tänka sig och en massa fina efterrätter och bakelser. Tihihihi :D Så vi gick i alla fall dit och åt lunch, drack te och åt scones. Mums! :D♥ haha det är drömmen, att öppna en liten tebutik och ett litet café å kunna dricka hur mycket te som helst :p♥

Skulle tvätta idag och så var det en riktigt röd halsduk som jag lagt med det mörka, i alla fall så när jag öppnar tvättluckan så har allting som inte är svart fått en rosa nyans. Min f.d. ljusgråa t-shirt är numera ljusröd och så råkade jag lägga en vit strumpa med alltihop, den är numera extremt rosa haha ooops...
Nu ska jag soooova, imorn bitti kommer det en massa skrikande ungar hit klockan 9, usch så tidigt.. Gonatt! ♥


27 Januari 2012

Hejsvejs!
Blev snöstorm på eftermiddan så efter andra lektionen fick alla gå hem, sköönt! Kollade på en ny film, har druckit alldeles för mycket te och pratade en stund med både mamma och Fredrik.
Igår var en skitdag som jag bara vill glöma. Face tomorrow, it's a brand new day eller hur? :)
Passade på att fota lite idag då det var ljust.
...
details...

25 Januari 2012

Hejsvejs!
Första skoldagen idag haha det var jobbigt att gå upp så tidigt :p Men det var min favoritdag så det var chiiill :) Har dessutom inga läxor så spenderade kvällen med att prata med Fredrik och kolla på film. Nu har jag äntligen gjort mitt gymnasiumval! Kommer säkert få panik igen innan sista ansökningsdagen.. Varför ska det vara ett så himla svårt val? Blä
Nu ska jag hoppa i säng kramkram :)
Random, ville bara visa bilderna höhö
Kul att få så många likes på weheartit :D

168 days

Hej igen!
Igår var det ju den 23e! Vet ni vad det betyder?! Att igår var det exakt hälften av mitt utbytesår som gått! Fem månader har gått och fem månader kvar :)) Det är ju galet vad tiden har gått fort, heh första månaden var kanske inte så kul men det blev ju mycket bättre. Idag, den 24e, är det närmare dagen jag åker hem än dagen jag kom hit. Tihih shit vad jag kommer vara stolt den 23e Juni när hela familjen kommer :D
Här är lite bilder från de fem månaderna som jag varit här.
Den 23e Augusti landade jag i Kanada
Jättefina solnedgångar vid vattnet och så åkte vi till Montreal en helg

Fiint

Bakde kanelbullar och var ute i skogen och fota

Halloween i skolan
Kiki fyllde 17 och affärerna började julpynta

Julafton för första gången utan familjen :'(

Bakade pepparkakshus med Marie

Fick flyyyga!

I januari kom det mängder med snö och vi har åkt en massa skridskor :)



Ledig! :D

Hejsan hoppsan!
När jag vaknade imorse kom jag ur sängen på en gång (ovanligt..) så jag tänkte att jag lika gärna kunde slå på datorn och sätte på musik (och kanske kolla facebook hehe...) å då såg jag allas överlyckliga statusar, skolan är inställd! :D Det har tydligen regnat i natt och sen frös det när det blev kallare i morse så det är för farligt för skolbussarna att köra. Inte mycket skola den här veckan inte, men jag klagar inte. Det var omöjligt att somna om när jag redan var klarvaken så i brist på fantasi bakade jag en sockerkaka.
Gött, latte och sockerkaka :)

Nu kom mina värdföräldrar hem för lunch. Ni kan räkna med ett gäng meningslösa inlägg idag, jag har tråkigt. Hejdåå!

Allt och ingenting

Halloj!
Har studiedag idag så den spenderas i pyjamas och eftermiddag ska jag ut och åka skridskor med Marie :)
Igår föddes den minsta lilla flicka jag någonsin sett, det är mina värdföräldrars son som blivit pappa. Toho så vi var på sjukhuset igår och hälsa på den lilla fina :) heh dock på sjukhuset så var det så galet varmt och dålig luft att jag mådde jättedåligt. Det var vekligen som på film när man inte hör någonting runtomkring och man ser suddigt. Enda jag hörde var ett pip-ljud. Kändes som om jag skulle svimma och spy på samma gång. Usch det var läskigt :S

Har blivit beroende av den här låten. Det är en cover av Walk off the Earth, den är så sjukt coolt gjord också :D
Den här är också braa :)
Tralalala vad skönt det är med en extra ledig dag, god frukost  å mysiga kläder! Gjorde faktiskt en latte imorse, har aldrig tyckt om kaffe men det var förvånandsvärt gott, i för sig var det 1/6 kaffe och resten mjölk och en del socker haha men ändå :p
Har precis laddat ner Rise of the Planet of the Apes så ska roa mig med den :)
Hejjdå! ♥

SNÖ

Pappa och mamma ville se snö så här är två bilder på snö :p haha hoppas de duger♥ Puss


Peas?

(LÄS; rubriken är ironisk haha)
Hejsan hoppsan alla fina!
Pratade med mamma och pappa en sväng idag, var evigheter sen kändes det som! Men så det var jättekul :D
Sen på eftermiddan hängde jag en sväng med Marie i gallerian, hon är allt fin hon :) åå nu sitter jag här igen. Ska dra på mig mjukisbyxor och fixa en kopp te, tänkte se om det inte finns någon bra film jag kan se ikväll också, förslag? 
.
Nu blire middag, Hej så länge!

Snöstorm! :D

Tjena mors!
När jag vaknade imorse och det inte var snöstorm blev man ju lite besviken men när man efter andra lektionen knappt kunde se ut på grund av snön så blev resten av dagen inställd och vi kunde gå hem :D Det var ju kul men de som tar bussen va tvungna att vänta en timme i skolan, så bjöd in mig själv till Marie istället hehe. Vi trotsade snöstormen och gick ut. Tror aldrig jag har svurit så mycket innom loppet på en kvart. Varje vindpust var som tusen nålar mot mina ben. Sen var det ett par tjejer som av någon idiotisk anledning gick långsamt. Vi kunde inte gå förbi heller för ena sidan var vägen och andra var en meter snö. Hatar sånna människor haha :p När vi väl kommit in blev det te och mackor. Vi gjorde absolut ingenting på hela dagen, förutom ett försök till att baka men det blev bränt och smakade allt annat än gott :p
Ikväll har ja pluggat kemi, ätit mango (!) å druckit te, typ det. kul liv. Hoppas på snöstorm imorn också trots att jag vet att det inte kommer hända, men man kan väl få drömma :)
Nu lockar sänghalmen, gonatt!

17 Januari 2012

Hejsvejs hallå! :D
Har varit en sån där dag där allting bara är roligt och känns rätt, jag gick ut från varje lektion med ett leende på läpparna och kände mig så glad! En massa små bra saker gör verkligen skillnad :))
Men nu väntar matte och kemi. Har prov imorn men det ryktas att det är en till snöstorm på G, hoppas hoppas! Har dessutom dubbel franska imorn så det vore perfekt!
Någon under namnet Terminamos ahora (Effie? haha) ville se bilder på mitt rum och skola, HÄR finns bilder på mitt rum men några bilder på skolan har jag tyvärr inte. Men det kommer. nån dag.
När någon ler eller skrattar brukar det ju smitta av sig, tyckte bilden passa rätt bra! (Länk)
Nu blire matte! Hejdååå :D

16 Januari 2012

Hejsvejs hallå!
Här är allt finfint, har redigerat lite bilder och kollat på en film (Robin Williams på franska -.-) Var och åkte skridskor med Albert efter middan, svettigt värre, varm lokal med massa folk men de spelade grym musik, gamla låtar som en gång var ens favorit :))
Redigera två bilder igår , (länk, här fick jag inspiration). Den första med motivet Taj Mahal för att Indien är verkligen min drömresa just nu! Den andra är dum och vill inte laddas upp. Men det var i alla fall med Paris, ska försöka igen imorn.

slänger upp några favoritlåtar jag har just nu:

Pumped Up Kicks - Foster The People
No Bravery - James Blunt
Today was a Fairytale - Taylor Swift

Redan söndag och skola imorn, nu ska jag hoppa i säng med min bok och koppla i musiken på min sommar-spellista, mest för att den är så glad och mysig. Gonatt! :)


Som en isprinsessa

Tjabba tjena hallå! (vi säger så...)
Blev ingen snöstorm igår morse, så skolan var (tyvärr) öppen och jag var (tyvärr) tvungen att gå upp klockan 7. Menmen jag hade en bra dag ändå :) På kvällen blev det däremot snö-hagel-regn-kuling-storm och det lämnade spår i form av 15cm snö ;) Det är så himla fint ute! :D Finns så mycket jag vill göra just nu men har ingen tid! Vill åka snowboard, skridskor, kolla på balklänningar, gå på en föreställning med Nicole, gå på en hockey-match, göra en snögubbe och allmänt slänga mig i all snö och tänka på er i stackars Sverige som är snö-lösa :( Sen mellan allt så är det skola, måste storstäda mitt bombnedslag till rum, min tvättkorg svämmar över och damtussarna blir allt större... Imorn ska jag i alla fall ta i tu med det sistnämnda.
Så mycket snö var det ute när jag vaknade imorse!
Idag har jag hängt med Marie, först lite här sen gav vi oss ut i kylan och åkte skridskor nån timme, det var superkul! De har spolat en bana i en park en bit bort så det är jättefint, enda är att det var lite guppigt, men det klarade vi ;) Caroline skulle egentligen också med, men hon jobba.
hahah jag veeeet att jag stava isprinsessa fel, men jag pallar inte ändra så ni får bortse från det lilla c't :)
Det gällde att vara välklädd, skidkläderna på alltså ;) -16 var det ute :S

Ja det var väl det jag hade å säga, nu släcker jag lampan. Over and out.


fingers crossed

När man för tredje dagen i rad vaknar till att det är minus 20 ute, nää jag skrev inte fel, så minskar lusten att gå till skolan ganska rejält. Men ikväll sitter alla École Paul-Huberts elever och håller tummarna att det ska bli snöstorm imorn. Det snöar ute och alla nyhetskanaler varnar för storm :D Det vore inte alls dumt att få en extra ledig dag, fast finns ju även risken att den kommer i helgen... På lördag ska jag åka skridskor med två kompisar så då vill vi ju ha bra väder! Är det fortfarande lika trist i Stockholm? Ingen snö?
Kääärlek till er!

Är döööötrött meeen... jag har ju bara några ynka kapitel kvar på min bok hehe :p plus att jag är 87% säker på att det inte är skola imorn så då kan jag sova då, det låter väl logiskt? :)
Gonatt!

10 Januari 2012

Hej! Andra skoldagen avklarad och 39 dagar kvar i skolan till lov (och till KALIFORNIEN! :D) Måndag var skön, då var det kul att vara tillbaka i skolan, idag var bara seg och det var svårt att ta sig upp ur sängen haha :p Imorn har jag i alla fall en bra dag med två engelska lektioner. Fram till lovet håller vi på att kolla på skräck/thrillers på engelsk film. Nu har vi börjat kolla på Taken, liiite obehaglig. Om det är något som är värre än att kolla på skräckfilm på bio så är det i ett klassrum, där kan man varken gömma sig eller stänga av. Men bra är den!
Ikväll spelade jag kort med Albert, vi spelade evighetsspel, fast till slut vann han hehe.. sen blev det åttan, kul att man har samma kortspel på andra sidan atlanten (som dessutom heter samma sak!) Men plugg väntade... I min Etik lektion har vi fått ett gäng omöjliga frågor att svara på; Var kommer vi ifrån? Varför finns vi? Finns Gud? Vad händer efter döden? Det finns ju inget rätt eller fel svar men ändå är det så svårt att svara på. Pratade en stund med familjen efter det :))
.
Har kommit halvägs in på Elsas Mode nu, trodde inte alls jag skulle tycka om den men den är faktiskt bra! Ska fortsätta läsningen innan jag slocknar, Gonatt! :)

7 Januari 2012

Hej!
Vaknade imorse med världens migrän, har varit sjuk hela sista veckan på lovet. Känns så typiskt att det är då man blir sjuk. Jaja ikväll ska jag i alla fall till en kompis och sova över, det ska bli jättekul! Men jag ska inte dit förrän på eftermiddan så idag har jag tänkt plugga lite och ska städa mitt rum m.m.
I övermorgon börjar skolan igen, tror det är samma i Sverige? Ser halvt fram emot det, jag börjar i alla fall med en ganska skön dag, men det ska bli kul att träffa kompisarna igen och ha något vettigt att göra om dagarna :p
Ni kanske har sett att jag lagt till fler bilder på "sidan", tyckte det blev roligare :)
Jag kanske skriver imorn, ska åka skridskor med mina värdföräldrar på eftermiddan så får se om jag får tid. Hej så länge!

Nyklippt

Hellu!
Nu sitter jag här och kan inte sluta pilla på mitt hår, det är så lent och luktar så gott :D Älskar att klippa mig! Försöker få kontakt med familjen också som är i Costa Rica och hälsar på Fredrik, jag är så galet avundsjuk. Att Fredrik skickar bilder på stranden och på havet gör det inte bättre. Men om två månader ska jag till Kalifornien! :D
.
Idag var jag som sagt och klippte mig, andra brukar aldrig se någon skillnad på mitt hår, tror inte den här gången är något undantag. Men skönt att bli av med några centimeter i alla fall :) Tog några egobilder sen ute i solskenet, käka lunch, redigera några bilder, börjat på en ny bok och nu sitter jag här igen.
Fin pose sådär...Borde man inte bli modell? :p


Var ett tag då jag dampa på photoshop för jag inte fatta någonting, hehe... men efter lite hjälp från Effie så är det kul igen :) Enda med ps är ju att eftersom det finns så galet mycket olika effekter så blir bilden lätt överredigerad..
Ikväll börjar grey's anatomy igen, som jag har längtat! :D
Men nu ska jag fortsätta med min bok, vi hörs! Kram

Framför brasan

Blev ingen lång promenad, -13 ute och snöstorm, bara att gå runt kvarteret tog ju 20 minuter. Men satte mig en stund framför brasan och värmde upp mig. Tog mig en kopp te och en köttbullemacka och nu sitter jag och kollar på nyaste twilight filmen i världens sämsta kvalité, en sån där när någon har suttit och filmat på en biograf hehe...

Breakfast

Godmorgon, sitter och kollar på scrubs å har precis käkat frukost. Har totalt blandat ihop dagarna nu på lovet, älskar dden känslan i för sig, men lite jobbigt när jag trodde jag skulle skypa så visa det sig att det inte alls är idag hehe. Idag är jag ensam hemma, de har börjat jobba, så tänkte ta en promenad, kanske börja plugga, jaa vet galet!
Pannkakor med kiwi och yougurt :))

Nu ska jag bege mig ut, är riktigt tråkigt väder så tar nog inte med kameran.
See you later alligator!

Liten uppdatering

Hej!
Jag vet att jag är världsämst på att uppdatera, kan inte direkt skylla på att jag inte haft tid heller, det är ju lov, men jag har bara inte haft någon lust eller ork. Men kan gottgöra med att berätta lite om de senaste dagarna. Börjar med Nyårsafton. En del av släkten kom hit, det bjöds på god mat och trevligt sällskap. För mig kändes det mer som julafton, i alla fall i matväg; prinskorv, köttbullar och lax... Gott var det i alla fall. Kvällen spenderades bara med att prata, skratta och spela schack... Har nyligen funnit att det inte är så dumt, trots flera år av hat (lite som twilight hehe) Såg inte ett enda fyrverkeri här men jag nöjde mig med bilder på nätet haha :p Vid midnatt sprutade champagnen och helt plötsligt var det 2012!
.
På nyårsdagen åkte vi till Alberts mamma som bor typ en timme härifrån, där var verkligen stora, feta släkten. Bara Albert har 11 syskon, sen var det kusiner, sysslingar och pysslingar också. Det var inte så jättekul för mig som knappt kände en kotte men jag fick skjuts hem av Agnes några timmar senare, fick äta hos henne efter. Lekte med hennes barn, som är så söta! Trots att de driver mig till vansinne ibland så har de sina "moments". De sa till exempel; Jag tycker om att leka med dig, du är rolig! Speciellt nu när du pratar bättre franska. Man tackar :p De är så gulliga med deras gonattkramar också toho! :D
Försöker piffa upp inlägget med en bild :)

Idag har varit en så där allmänt seg dag då man inte gör så mycket, har pratat med pappa och mamma, gått en promenad, kollat på film, läst, pratat med Fredrik m.m. Skulle egentligen gått och lagt mig för runt två timmar sen men så föreslog Albert att vi skulle spela ett parti schack, om det hade varit 5 månader sen skulle jag skrattat och gått och lagt mig, men nu tyckte jag det var en god idé. Det är ju ett vädligt långsamt spel, tog mer än en timme. Jag var såå nära på att vinna! Men det var faktiskt jättekul att spela :)
Nu är folk på väg till jobbet i Sverige, så sent är det här. Ligger i sängen helt klar ska bara skriva en sista rad. Älska wi-fi! Ska försöka fota lite mer så jag har nåt vettigt att skriva om.
Men nu måste jag sova! Gonatt :)