SEMLA

Tjaa!
Som alla andra tusentals svenska bloggare måste jag lägga upp den obligatoriska semelbilden :))
Åt min första semla häromveckan göttgött. Semlor är verkligen ett bakverk som man enbart kan äta en eller två gånger om året sen mår man bara illa..
 
Min dag i korthet: Pluggade matte några timmar tills jag fick klaustrofobi av att bara sitta på mitt rum. Gick en runda på Djurgårn'. Pratade många minuter med Saga och Elias medan jag gick. Kom hem, åt lunch, plugga fysik. Mormor kom på middag och det bjöds på semlor till efterrätt. Lägenheten luktar numera kanelbullar då Fredrik och pappa bakat hela dagen. Det var min dag det. :) 
Gonatt! ♥

9 Februari 2013

Hej!
Jäkligt seg dag det här, nog för att jag älskar snö men kan det inte bli lite vår snart? 
Dagens outfit bestod av mjukisbyxor från Peru, t-shirt från hm och raggsockor (för den som undrar), jag har druckit lite för mycket kaffe och suttit alldeles för många timmar framför skärmen. Var lite för bakis för att orka göra nåt vettigt av dagen. Igår var det överlämningsmiddag med nya och gamla elevkårsstyrelsen hos fd ordförande. Det bjöds på pizza, en och annan drink och trevligt sällskap. Sjukt kul kväll iaf! Ser fram emot ett härligt år med dom! :)
Jag idag. typ.
Nu blire film å chips i min ensamhet. Hur mer forever alone kan det bli? Puss

Breakfast

Hejhejhallå!
Väldigt oproduktiv dag det här, en lektion som börjar 13.30. Har inte bestämt om jag ska gå på den eller inte, jag har det ju så mysigt här hemma och känner inte direkt för att gå ut i snö/regn/slasket. Fixade god frukost imorse, sånt som man hinner göra när man har sovmorgon weho :) 
Hallon/apelsin-smoothie, mackor och avocado 
Igår var det jobb på schemat, mycket som vanligt och på förmiddagen va jag lite duktig, åkte 1,4 mil längdskridskor (döm mig inte) på Norrviken ;) Det var super väder och inte så fasligt kallt, helt perfekt med andra ord! 
Var hos mina kusiner i lördags då en fyllde år, så vi var där och åt god mat och firade henne lite. Kul att träffa släkten också, det händer inte så ofta :)
 
Puss