30 September 2012

Hejsvejs! 
Sitter här och lyssnar på Call me Maybe, tröttnar aldrig på den låten. Man blir ju så himla glad och sprallig av den! Om några minuter måste jag springa iväg till jobbet, jobbar till nio ikväll och sen blir det film och söndagsgott med Fredrik :) Slutade med att jag jobbade igår kväll också då de behövde extra personal och andra kassan hade kraschat och det var bara kaos. Men det är bara kul, extra cash ju ;) 
Var nere och köpte de där röda jeansen jag prata om förut, de är så fina så fina! De ska jag använda flitigt! Kanske på tisdag då jag ska på Franska/EGs inspark. De har tema Oktoberfest, fett kul ju! Fast tror inte jag klär ut mig, lite för mycket jobb. Men drar dit med Elias och några av hans kompisar så hoppas det blir kul! Kommer va helt död dagen efter, har biologipresentation då också, suuuuper. 
Nu måste jag springa, see you later calculator! 
 
Vill ha sommar igen! 

Abercrombie

Hejsan hoppsan! 
Jag är sämre på att uppdatera än vad jag trodde men alla mina hundratusentals läsare får väl hålla ut. De senaste dagarna har jag haft matteprov, skolkat svenskan för att stå och pressa i en jäkligt lökig kö till Idre-resan som jag inte ens kom med på, jobbat och bowlat. När det kommer till Idre-resan ska jag försöka igen på måndag då de släpper resten av biljetterna. Jag SKA med på den resan! Det vore så galet kul, dels för att lära känna nya människor som går på norra, för att festa, åka skidor och sen så ska min gamla skola dit samma helg så det lär bli grymt! 
Igår kom pappsen hem, han har varit borta i två veckor nu på olika jobbgrejer runt om i världen men nu är han i alla fall hemma hela oktober! :) Han hade med sig finfina saker från Abercrombie i New York som jag blev otroligt glad för! 
Bl.a denna fina vinröda tjocktröja. Jag har blivit besatt av den färgen, älskar den! Är på g att köpa ett par jeans i samma färg från Lee. 
Färgen är inte helt rätt på bilden, men fin kan jag lova att den är!
Och så fick jag denna fina skjorta som jag hade på mig idag
Sist men inte minst fick jag en riktigt snygg olivgrön vinterjacka, fotatde den dock inte. 
 
Var och bowla med gänget från landet idag, vi är ett rätt stort gäng och vi försöker träffas några gånger under året och inte bara på sommaren. Det var super att träffa alla igen och gissa vem som, väldigt otippat, vann på bowlingen ;)) 
 
Går kanske på bio ikväll, men får se. Känner mer för att dra på pyjamasen på direkten, fixa en kopp te och kolla på Ugly Betty hela kvällen. Hehe jag är fanimej beroende av den serien! 
Hoppas ni får en mer händelserik lördagkväll än jag. Kram! 
 

Latte och matte!

Hallå! 
Underbar kväll så där med en blandning av massa matte, pannkakor och Ugly Betty. Har förträngt att jag har idrottsprov imorn men det måste man väl inte plugga till liksom.. eller? Nä. 
Skolan var ovanligt chill just idag, vår klass vann en kram-tävling och priset var film med tillbehör i aulan. Så hela eftermiddan satt vi och myste med chips, godis och läsk och kollade på Cabin in the Woods (helt jävla sjuk film) - skön start på veckan :) 
Sitter just nu och parlerar med Elias och undviker både kemi och engelska. Det kommer inte gå bra för mig på gymnasiet.. Typ idag efter skolan skulle vi till stadsbiblioteket och plugga men det slutade med att vi lira fotboll en bra stund innan vi kom iväg och väl där så blev ju alla bara jätteirriterade på en för att vi prata liiiite, haha okej kanske lite mer än lite men det var ändå jobbigt. Lättast att plugga hemma ju, där man kan fixa te och ha mjukisbyxor på sig :) 
 
Latte och matte.. hahah rimmar (sämst humor man får ha :p)
 
Ska träffa fina Cornelia imorn, det var för länge sen! Men för stunden ska jag sova, klockan har hunnit bli alldeles för mycket för en måndag kväll. Gonatt!

Börjar igen!

Hej igen! 
Nu var det flera månader sen jag sist skrev men tänkte att jag kunde börja lite smått igen. Bloggen var ju egentligen bara till för att uppdatera nära och kära hemma i Sverige när jag var i Kanada men det är ju rätt kul att skriva och jag tycker själv att det är väldigt kul att läsa bloggar så nu börjar jag om igen i alla fall! :) 
 
Det har hänt mycket sen jag kom hem från Kanada, har bland annat börjat gymnasiet på Norra Real! Trivs väldigt bra måste jag säga, trots att jag saknar min gamla klass i nian väldigt mycket, men jag försöker hålla kontakt med dem så gott det går :) Går naturlinjen och matte har plötsligt blivit en stor del av mitt liv - mer än nödvändigt kan vissa tycka. Jag kämpar på och än så länge går det rätt så bra. (Inte länge till- har matteprov nästa vecka..) Sen har jag börjat jobba på ica också! cashen flödar in hehe. Nä men det är bara bra, schysst med extra-jobb ju :) 
Bild från i sommras när vi var i Kroatien 
 
Vet inte hur ofta jag kommer uppdatera, antagligen inte sååå ofta men när det hänt något intressant kanske. Nu väntar matten, kul lördag kväll man får ha eller hur..? Hoppas ni kikar in igen! Kram på er