22 Augusti 2011

Hej!
Usch vad jag har gråtit idag och mamma också för den delen... Hela dagen har jag bara umgåtts en massa med henne! Först gick vi och träna, sen lunch och strosade runt som turister i gamla stan. Efter det åkte vi hem och då hade vi köpt med oss kardemummabullar från valhallabageriet (dregelvarning:P~~~) och satt å åt å drack te tillsammans. Fick en "goodbye present" också vid middan som beståd av en presentpåse proppfylld med massa fina saker. Fick en kalender med bilder som bl.a jag tagit och med bilder på familjen och kompisar, den va verkligen jättefin! Fick en kortlek, lite godis, tre olika sorters te, näsdukar (kommer gråta som bara den imorn) och en kylskåpsmagnet med stockholmsmotiv. Jag fick ett gossedjur, en bok om kanada och pengar, tror inte jag glömde något..
Nu sitter jag och väntar på att fredrik ska komma hem, vi ska typ baka en kladdkaka, försöka slå vårt rekord (4.57!) kolla på vänner och allmänt mys sådär. Kanske dygnar, ska upp klockan 3 i alla fall så spelar inte så stor roll men det kanske är skönt att sova några timmar innan man ska flyga över atlanten... 


Packad å klar...

Vet inte riktigt vad jag ska göra för att fördriva tiden just nu... får hitta på nåt :)
Justja! GRATTIS NICOLE! Hoppas du hade en jättebra födelsedag :D<3
Hej så länge!

Överraskningskalas!

Jag ändrade mig, jag berättar nu istället. Imorn kommer jag inte ha tid, ska bara vara med familjen hela dagen och chilla.. *snyft...* Men så här var det, Effie, Ellinor och Cornelia kom till mig runt tre och då fixade vi tårta, blåste upp ballonger och dekorerade hela köket sen kom Nicole till mig troende att vi skulle fika tillsammans men då hoppade alla ut bakom en dörr och skrek "Surprise!" Hon blev såå glad! :D Det blev verkligen lyckat! Senare på kvällen hade vi en massa tårta över så då gick vi ut på gatan och gav ut till främlingar på Karlaplan, jag blev jätteförvånad över hur snälla stockholmare är, dom tyckte vi var jättegulliga och snälla, trots att någon frågade om de var förgiftade och en annan trodde det var hashkakor :p
Började med förberedelserna

Jag blåste upp och Ellinor knöt ihop

Va tvungna och bestämma hur vi skulle överraska, det tog ett tag :p

Gullunge!

Presentöppning!

Haha roade oss med photobooth!

Vår fina daim-maräng-grädd-tårta

Vi gick ut och gav folk tårta :)

Äckligt värre :s

Nu ska jag sova, ska upp halv tidigt imorn och gå och träna, tro det eller ej! :P
Gonatt igen :)


Nytt

Go'kväll
Jag var tvungen att använda upp ett tillgodokort på hm innan jag åker så jag köpte en ny kofta och en ring som ni kan se här nedan... 
49kr

149kr

Nu ska jag sova, skriver om överraskningskalaset imorn! Gonatt.

Kräftskiva

Kom hem från landet för ett par timmar sen och sen dess har jag bara packat i massor! Plockat fram kläder, skor, jackor, foton, elektronik, smycken m.m. det tar aldrig slut! Men nu tror jag att jag fått ner det mesta.
På landet hade vi kräftskiva och jag sa hej då till några nära familjevänner, det var väldigt kul att få träffa dom också innan jag åker (om två dagar!!!)
Alla fina gäster...

Mummms

Efterrätt! På lappen står det "Katarina kom snart tillbaka" *snyft*

Exprimenterade lite, använde jättelång slutar tid och skakade kameran typ. ^Resultat.

<3<3<3

Nu kommer fina vänner hit på överraskningskalas!

"This is goodbye but I'll take you with me, you'll always be with me"

Hejj, jag kom precis hem från Olivia. Vi var ett gäng där som kolla på film och allmänt chilla. Det var kul och träffa vissa igen fast dom flesta hade jag redan träffat men ändå.. Men när kvällen närmade sig sitt slut blev det dags för mig och Saga att säga hej då, för sista gången på ett år. Fatta om det var jobbigt! Hon är min bästa vän, den jag delar allt med, som jag smsar när jag har tråkigt eller den jag bara allmänt flummar runt med i korridåren i skolan. Båda grät som bara den, jag så att jag inte kunde andas. Usch det är ju helt overkligt, det kommer bli så tomt utan henne... Elias trösta mig i alla fall efter att hon gick. Men sen skulle jag ju säga hej då till honom också, stod typ och bara krama varan i 20 minuter på Karlaplan. Gud vad jag kommer att sakna dom två!<3
Nu ska jag nog i alla fall sova, ska ju upp tidigt imorn :)
Kommer sakna dig helt galet! Krambanan <3 Babelsin

Gonatt!

IKEA

Idag har jag tillbringat tiden på IKEA med fyra härliga tjejer. Vi var där i ett par timmar och tjockade oss galet mycket på 5-kroners caféet med bullar, mums-mums, munkar, läsk, latte med löv i, mackor och kärleksmums :D Det va superkul! Vi bestämde också att imorn bitti ska jag, Astrid och Hedvig till Malin och äta frukost och kolla på vänner bara för att. Så imorn måste jag upp tidigt! Men det blir lätt värt det :D
Bilder från dagen:
Sista bilden på malin fick jag inte upp för den var dum... Men bild på Astrid och Hedvig blev det!

Den här låten gick vi runt och sjöng på HELA dagen! haha sjukt jobbigt :p

17 Augusti 2011

Hellu!
Igår fick jag besked om att jag fått mitt visum till Kanada dvs dom kan nu boka min flygbiljett! Känns helt overkligt att jag åker om mindre än en vecka! Det går verkligen inte att föreställa sig att man inte kommer träffa sina vänner eller sin familj under ett helt år, att bo med, än så länge, främlingar, gå i en skola med ett språk man inte förstår i en stad man aldrig ens hört talas om. Men jag är taggad till tusen! Det kommer bli så jäkla grymt! :D
Ringde mormor i morse och berätta att mitt avresedatum har ändrats så nu ska vi träffas på Fredag och äta lunch, fika tillsammans och säga hejdå för ett år. Och ikväll ska jag till Farmor på inflyttningsmiddag med kusinerna och även där säga hejdå. Hela veckan är jag helt uppbokad överallt med alla, imorn ska jag till IKEA med Hedvig, Saga, Edith (Astrid:p) och kanske Malin och sitta där och fika och ha kul :)
Började packa lite smått idag, ta upp vintergrejer från källaren, ta fram kläder och prylar jag vet att jag inte behöver under veckan och la allt i högar på ett bord, ska gå igenom det lite mer när mamma kommer hem. 
Bild från i sommar

Nu ska jag fixa med en present :)) Hejdåå!


Ung 08

Igår kväll var jag på Ung 08 med en massa fina människor och gick runt och kolla på allt och så avslutade vi med att kolla på en koncert. Det var en tjej som hette Eli som uppträdde och det var Effie's kusin som dansade och hade fixat koreografin till två av låtarna som hon uppträdde. Numret var helt galet bra!
Här kommer massa bilder från dagen. 
Världens finaste! Effie, Nicole och Ellinor.

Gustaf, Jonas och Saga var också med..

Jonas, Jag och Gustaf

Hehe Saga och jag hade roligt :p

Vackra som alltid

Coola gänget eller vad?

Så kul man kan ha det i en pysselhörna

Världens bästa!

höhö...

<3

Babelsin <3 Krambanan

Nu ska jag hitta på nåt så jag inte dör av uttråknad! Hejsvejjjs:)

Favoriter just nu

Det här är låtarna som spelas just nu spelas mest på min ipod. Det är väl en blandning mellan rock, pop, acoustic och Veronica Maggio :p Låtvalet beror på vilket humör jag är på. Just nu lyssnar jag på en nyfunnen artist Wakey!Wakey! – Almost Everything som jag hittade på en annan blogg, tyckte dom var riktigt bra!
(Klicka på låten så öppnas den i spotify)

Fin bild från weheartit.com

Nu ska jag ut på stan och träffa finaste Saga:) Tack och hej leverpastej!

15 Augusti 2011

Heejj!
Har börjat följa Entourage igen, börjar på säsong 6 så sitter och kollar avsnitt efter avsnitt, dricker te, har målat naglarna och har det allmänt mys! Ska nog iväg till Gustaf snart och träffa honom och Elias, får se vad vi hittar på:)
Imorn ska jag på eftermiddan träffa Saga och typ bara sitta och prata och krama henne en massa! :D Sen på kvällen ska jag träffa massa fina människor inklusive Effie, Nicole och Ellinor (som jag saknat så himla mycket!) och lite annat folk, vi ska gå runt på Ung08 och se om dom har nåt kul! Imorn kommer bli jättemys! :D
Kram!

Pannkakor

Tjena Mors!
Idag var jag och klippte mig på "morgonen" (kl.12) Tyckte det blev rätt bra i alla fall, klippte runt 7 cm så lite längre än valigt, sen gick jag runt på stan en stund, försökte överlista hm men faila. Köpte nämligen en skjorta där men sen 11 dagar senare lämnade jag tillbaka den och då kunde jag inte få pengarna tillbaka utan fick ett tillgodo kort så då försökte jag lämna tillbaka toppen jag köpte för tillgodokortet men då fick jag bara ett nytt kort -.- Jaja men det går alltid att hitta fina saker på hm :)
När jag väl kom hem var jag vrålhungrig så fixade en massa pannkakor till mig och Fredrik. Det blev mängder över så nu har jag frukost, lunch och middag klar tills imorn.
Jag var inte bra på att steka...
mmm..
Socker, Nutellla och drottningsylt. Det var inte så gott...

Sommar 2011 del 2

Här kommer andra delen av sommaren:
Var på mormors landställe, Blidö

Spindelnät

Mamma<3

Älskar att bada. Det märks..

Tog mängder med hoppbilder

Blev inspirerad

Häftig brygga

Mamma och Pappa plockade en massa svamp



Kände mig kreativ...

Naja kom å hälsa på! (Tyvärr vill bilden inte göra som jag vill..)

Det va min sommar det, eller det jag dokumenterat i alla fall. Var en sväng hos Nicole men hade ingen kamera och så har jag självklart varit en massa på landet.

Stockholm i Mitt Hjärta

Cyklade iväg en sväng till Skeppsholmen med kameran över axeln i solnedgången. Stockholm är världens vackraste stad när kvällssolen ligger på! Fotade Gamla Stan en del och även Söder.
Just nu sitter jag och videochattar med Elias och Gustaf, har inte pratat med Gustaf på flera veckor så det är bara kul, trots att dom är lagom sociala :P
Här kommer några fina bilder på Stockholm:
Strandvägen

Gamla Stan

Slottet



Gick ombord Segelbåten Af Chapman

Fina båtar



Underbara Stockholm

Nu ska jag fixa en kopp te och kolla på en nya x-men filmen!



Sommar 2011

Här kommer en bildbomb av min sommar, den kommer antagligen vara uppdelad i två delar men här har ni första delen i alla fall!
Jag var på grönan med en massa fina människor. ^Cornelia och Gustaf

Johan och Elias

Elias och Gustaf var glada :p

Världens bästa Saga<3

Jag och Saga var BÄST! Vi åkte frittfall för första gången, shit vilken känsla! (måste älska Sagas min!)

Den andra juli fyllde jag och mamma år...

Vet att du inte tycker om den bilden men jag tycker den är jättefiin!

Lite släkt och vänner

Det var första delen av sommaren, andra delen kommer snart. Hej så länge!

Smartpiller

Hej svejs!
För några veckor sen fick jag som födelsedagspresent av Elias s.k "smartpiller" Han tycker tydligen att jag behöver lite högre IQ -.- aja men förpackningen var så himla gullig så var tvungen att fota den! 
"Smartpiller gör dig bäst i klassen"

Pillrena var bara små lakritskulor så vet inte hur effektiva dom var...

11 Augusti 2011

Hej! Idag har jag bara umgåtts en massa med mamma och pappa, vi tog bilen en bit utanför stan till en skog där vi skulle plocka svamp. Vi hade med oss matsäck och varm choklad och vi var helt hundra på att vi skulle hitta massvis med svamp. Fel. Vi kom hem dödströtta med ca 7 ynkliga kantareller och blöta skor. Men mysigt var det i alla fall, att gå runt i skogen, fota lite, leta efter kantareller, umgås... Nu är mitt avresedatum ändrat till den 23e istället så måste umgås extra mycket med alla fina!
Vi hittade en jättefin sjö med en allmän brygga, där satte vi oss och åt lunch
Världens finaste mamma!

Igår kom jag hem från Cornelias landställe. Vi hade det jättemyyyys! Det enda vi gjorde på tre dagar var att ligga i hennes stuga och kolla på massvis med film, tjocka oss och sitta och prata en massa. Jag kan tyvärr meddela att jag såg alla twilight filmer under dom dagarna och tyckte faktiskt inte dom var så pjåkiga.. Tvärtom faktiskt, jag blev helt kär i Edward och Bella, dom var så otroligt gulliga och söta tillsammans! Höhö nu längtar jag till November då nästa film kommer ut...
Jag och Cornelia på hennes landställe förra året<3

Chai Latte

Igår var det ju lagom fint väder och inte speciellt varmt heller så jag bestämde mig för att göra en hemmalagad chai latte. Palla spendera 35kr varje gång man blir sugen på det när man lika väl kan göra en (nästan) lika god hemma!
Jag blanda bara ihop lite kardemumma, socker, kanel och svart te och silar det med varmt vatten. Sen är ungefär 2/3 skummad mjölk.
Tyckte den här låten passa in med rubriken. Den får mig att tänka på två underbara tjejer och ett par jättemysiga dagar. Jag och Cornelia var på Nicole's landställe och en kväll hade vi massagetåg och då spela vi den här låten, saknar dom så mycket!<3

Blåbär



MacBook Pro

Hej! Äntligen har jag fått hem min splitternya MacBook Pro! Jag kokar över av lycka just nu! Den är så otroligt fiiin! Jag kommer antagligen sitta uppe halva natten och pilla på den, hehe. Fredrik är minst lika taggad som jag, han jobbar just nu men kommer hem snart. Han ska hjälpa mig installera en massa nödigvändiga program och lära mig alla shortcuts och sånt.
Imorn är sista dan på jobbet, efter tre veckor av disk, städning och gnäliga tanter så är det äntligen slut. Ser väldigt mycket fram emot att slippa gå upp kvart i sju på morgonen, gud vad skönt det ska bli att få sova ut! Efter jobbet så sticker i alla fall jag och mamma till landet och är där över helgen med pappa, ska bli jätteskönt att komma ut! Ska käka middag hos Johan också så det lär bli en jättekul kväll!
Så här glad är jag just nu! :D
Så här glad är jag just nu! :D
Nu ska jag fortsätta leka med min nya dator! :D Kram