Latte och matte!

Hallå! 
Underbar kväll så där med en blandning av massa matte, pannkakor och Ugly Betty. Har förträngt att jag har idrottsprov imorn men det måste man väl inte plugga till liksom.. eller? Nä. 
Skolan var ovanligt chill just idag, vår klass vann en kram-tävling och priset var film med tillbehör i aulan. Så hela eftermiddan satt vi och myste med chips, godis och läsk och kollade på Cabin in the Woods (helt jävla sjuk film) - skön start på veckan :) 
Sitter just nu och parlerar med Elias och undviker både kemi och engelska. Det kommer inte gå bra för mig på gymnasiet.. Typ idag efter skolan skulle vi till stadsbiblioteket och plugga men det slutade med att vi lira fotboll en bra stund innan vi kom iväg och väl där så blev ju alla bara jätteirriterade på en för att vi prata liiiite, haha okej kanske lite mer än lite men det var ändå jobbigt. Lättast att plugga hemma ju, där man kan fixa te och ha mjukisbyxor på sig :) 
 
Latte och matte.. hahah rimmar (sämst humor man får ha :p)
 
Ska träffa fina Cornelia imorn, det var för länge sen! Men för stunden ska jag sova, klockan har hunnit bli alldeles för mycket för en måndag kväll. Gonatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: